Nails should be classy and fabulous /  

Neglesalon i Valby ved Frederiksberg – en oase af forkælelse

Her hos mig i min negleklinik i Valby er der en superhyggelig afslappet stemning. Du vil blive tilbudt te, kaffe eller vand, og her er der god tid til dig, så du føler dig forkælet både under og efter behandlingen. Jeg glæder mig til at se dig i min lille neglesalon i Valby.

Mit navn er Claire, og jeg er uddannet negletekniker hos Insight Cosmetic Group. Jeg arbejder med Light Elegance produkter, som har en super holdbarhed. Light Elegance har flere typer geler gør det muligt at få smukke negle uanset udgangspunktet, de har hver sine fordele alt efter hvilken type natur negle du har. Det store udvalg i geler, gør at jeg kan tilpasse negle helt perfekt til dig, og skabe det bedste resultat.

Du får kvalitets gele negle med styrke og fleksibilitet. 

Jeg elsker smukke, elegante og klassiske negle, og jeg synes alle kvinder fortjener lige de negle de ønsker, derfor kommer du hos mig virkelig i centrum, og vi finder sammen lige det design du ønsker. Det kan være smukke franske negle, helfarvede negle med CND Shellac og creativeplay. som giver dig et stort udvalg af smukke farver, der virkelig holder uden en eneste ridse. Mulighederne for smukke negle, er uendelige.  

 

Det handler ikke kun om at få smukke negle men også sunde velplejede negle, derfor har jeg et udvalg af produkter til at pleje dine negle og hænder. Det er blandt andet Solar Oil som skal bruges minimum 2 gange dagligt. Derudover kan jeg også guide dig til produkter der passer til dit behov, dine hænder og negle vil takke dig. 

 

ADRESSE

Trekronergade 64 st.

2500 Valby

KONTAKT

Tlf: + 45 30 21 81 94