top of page

Coco nails 

Her hos mig i min negleklinik i Valby er der en superhyggelig afslappet stemning.

Klinikken er en del af et klinik fælleskab kaldet Velvære Atelieret. Alle behandlere i klinikken er søde, imødekommende og tilbyder afslappende profesionelle behandlinger. 

Her hos mig, vil du blive budt hjerteligt velkommen og her er der god tid til dig, så du føler dig forkælet både under og efter behandlingen.

Jeg glæder mig til at se dig i min lille neglesalon i Valby.

Bag om Coco nails din neglesalon i Valby ved Frederiksberg – en oase af forkælelse.

13B19A4F-E5CF-4CB3-9AD7-15848D05B983.JPG
IMG_2220.JPG

Ejeren af Coco nails - Claire Huelle

Mit navn er Claire og jeg er indehaver af Coco nails.

Jeg blev færdig uddannet negletekniker hos Insight Cosmetic Group i 2018. Siden da er jeg også blevet Light Elegance Educator og nu har jeg også Academy, hvor jeg tilbyder uddannelsen til negletekniker.

I min hverdag laver jeg negle på fuldtid, og elsker mit arbejde som også er min hobby. Ved siden af underviser jeg i negle, både privat men også større kurser. 

i 2020 deltog jeg i nail open og vandt 2 plads i stiletto negle. 

Du er derfor i trygge hænder, hos en erfaren negletekniker som mig, om du skal have ordnet dine negle eller ønsker undervisning. 

Jeg arbejder med Light Elegance produkter, som har en super holdbarhed. Light Elegance har flere typer geler gør det muligt at få smukke negle uanset udgangspunktet, de har hver sine fordele alt efter hvilken type natur negle du har. Det store udvalg i geler, gør at jeg kan tilpasse negle helt perfekt til dig, og skabe det bedste resultat.

Du får kvalitets gele negle med styrke og fleksibilitet. 

Jeg elsker smukke, elegante og klassiske negle, og jeg synes alle kvinder fortjener lige de negle de ønsker, derfor kommer du hos mig virkelig i centrum, og vi finder sammen lige det design du ønsker. Det kan være smukke franske negle, helfarvede negle med CND Shellac og creativeplay. som giver dig et stort udvalg af smukke farver, der virkelig holder uden en eneste ridse. Mulighederne for smukke negle, er uendelige.  

 

Det handler ikke kun om at få smukke negle men også sunde velplejede negle, derfor har jeg et udvalg af produkter til at pleje dine negle og hænder. Det er blandt andet Solar Oil som skal bruges minimum 2 gange dagligt. Derudover kan jeg også guide dig til produkter der passer til dit behov, dine hænder og negle vil takke dig. 

 

Følg med på Instagram 

bottom of page