top of page

Hjælp til negle bidere

Du kan sagtens få smukke negle, selvom du er neglebider. Jeg kan hjælpe dig igennem hele forløbet, da jeg kender alle de problemer, som kan opstå undervejs. Det er aldrig for sent at starte rejsen mod sunde naturnegle med længde! Få de negle, du aldrig troede, du kunne få.

Første behandling som jeg anbefaler du booker som negle bider ligger i kategorien;

"NYE SÆT GELE NEGLE" og hedder "Forlængelse - naturlook".

Rejsen til smukke negle

naturlige negle med gele forstærkning

Den første behandling en negle bider skal have, er en ekstra grundig manicure. Det er vigtigt da man som negle bider, ofte har en del ekstra neglebånd og ikke ret meget negleplade. Derefter får man lavet gelenegle med en lille smule forlængelse, så dine negle når ca. til spidsen af dine fingre. De kan sagtens files i form som du ønsker, eksempelvis runde eller firkantede. 

Efter første behandling, går man ca. 3 uger og skal så have en opfyldning, her filer jeg neglene til så de ikke når at blive for lange, giver dig igen en manicure samt gele og evt. farve.

Efter anden behandling, går man ca. 3-4 uger alt efter dine negles udgangs punkt. Her er det så tid til en opfyldning, hvor man igen filer dem til og nu lægger ny gele på. Så kan du gå 3-4 uger før næste behandling, og sådan forsætter man til det ønskede resultat er opnået. 

Det er meget individuelt hvor lang tid det tager, det kommer an på hvor lange du ønsker dine egne skal blive. 

Min anbefaling er at man minimum får lavet gelenegle i et halvt år, så din negle plade kan vokse med ud og dine negle kan få fred og ro til at blive sunde og stærke. 

Det kommer også an på om du kan vænnes af med vanen på så kort tid, da en ting er at neglene er blevet smukke, men for tidlig aftagning kan resultere i at man falder tilbage i vanen. 

Jeg er der til at guide dig og hjælpe dig igennem hele forløbet, du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du er i tvivl med noget. 

bottom of page