top of page

Ofte stillede spørgsmål

Er det usundt for mine negle at have gele på? Har de brug for at få luft?

- Nej, det er på ingen måde usundt for dine negle, tværtimod har de godt af det beskyttende lag fra gele, da de kan få ro til at vokse sig stærke inden under. 

De behøver heller ikke luft, da de får alt det næring de har behov for igennem blodet. 

Hvor længe holder mine gele negle?

- Gele neglene skal have en opfyldning ca. 3-4 uger efter, og holder bedst hvis du plejer dem som anbefalet. For nogle kan de holde meget længere end dette, men det anbefales at få opfyldning, for at de ikke vokser for langt ud og kommer ud af balance, således at de ikke skader din natur negl hvis du slår dem eller lign. 

Fandt du ikke svar på det du søgte? 

Kan jeg få Akryl negle?

- Jeg laver ikke akryl negle, men har du et sæt akryl negle, kan jeg godt lave en opfyldning med gele på dem, eller fjerne dem helt først med en aftagning og derefter lave et nyt sæt hele negle.

Kan jeg godt få gele negle der ser naturlige ud, og ikke er tykke?

- JA! Jeg kan skabe utroligt fine tynde, men stærke negle som kan se ligeså naturlige ud som du ønsker det. 

Vælg behandlingen "Gele negle" "forlængelse - naturlook" hvis du ønsker det smukt og naturligt og velplejet look til dine negle. 

Jeg har selv pillet mine negle af, og de ser meget skadet ud.. 

Har produktet ødelagt mine negle, og kan jeg få nye negle på?

- Uanset produktet, om det er shellac, akryl eller gele, så er det ikke det der skader neglene, det er ALTID måden det bliver fjernet på. 

Negle på hænderne har ca. 100 lag, men når man selv piller negle af, eller overfiler dem i forsøg på at få dem fjernet, så fjerner man ofte rigtigt mange af neglens lag.

Det betyder at neglene bliver tynde, svage, røde og måske endda ømme. 

I de fleste tilfælde kan jeg godt rede dem samt. lave gelenegle på dem,  da det ofte kan give neglene ro og beskyttelse så det skadet område kan vokse ud. 

Men hvis skaden er meget omfattende, kan det være nødvendigt med en pause først. Du er altid velkomme til at kontakte mig først

bottom of page