Pedicure i Valby – smukke fusser

Velplejede og smukke fødder får enhver til at føle sig smuk og godt tilpas. Med en pedicure hos Coco Nails i Valby forvandles selv de mest forsømte fødder til fine fusser, som fortjener at blive vist frem.

Sæt dig godt til rette og slap af, mens dine fødder får en kærlig omgang. Rent velvære, som får dig til at gå herfra med et stort smil og de smukkeste fusser.

Bestil tid til ren forkælelse med pedicure i min hyggelige klinik i Valby. Ring på telefon +45 30 21 81 94 og glæd dig til forkælelse.

Skøn spa pedicure – Valby, Frederiksberg, Vesterbro

En spabehandling af dine fusser inkluderer et lækkert fodbad, en luksus pedicure, skrub og peeling af hård hud og en super blødgørende Gold Mask, der giver dine fødder ultimativ fugt og glød. Derefter får du din valgte lakering og til slut massage med et udvalg af lækre plejeprodukter, så du ender op med skønne, bløde og smukke fødder.
Jeg giver gerne råd og vejledning om, hvordan du kan forlænge resultatet ved brug af produkter til hjemmebrug, som du kan købe hos mig.

Gelpolish – farve eller fransk?

Vælg lak efter humør og stil som afslutning på din pedicure hos Coco Nails i Valby. Jeg benytter gelpolish, som giver et flot og holdbart resultat og fås i et væld af farver og som fransk pedicure.
Uanset om du er til et klassisk look eller mere vilde farver, finder vi sammen den helt rigtige lak til dine fødder.

Bestil tid til pedicure i Valby – tæt på Vesterbro og Frederiksberg

Hos Coco Nails får dine fødder den opmærksomhed, de fortjener. Sommer eller vinter – alle årstider kalder på fine fødder med blød hud og flot lakering. Book en tid til pedicure hos Coco Nails i Valby på telefon +45 30 21 81 94.

ADRESSE

Vigerslevvej 41, 1.TH

2500 Valby

KONTAKT

Tlf: + 45 30 21 81 94