top of page

Coco nailsAcademy

Drømmer du om at blive uddannet negletekniker?
Eller har du allerede negletekniker kursus og ønsker at forfine dine tekniker, lære at lave franske negle, eller blot at kunne arbejde med light elegance produkter?

Så er du kommet til den rette. Her hos mig (Claire) i Coco nails Academy, er der mulighed for alle disse ting. Jeg underviser nemlig både i den komplette negletekniker uddannelse, men også i enkelte tekniker. 

Coco nails Academy har plads til max 4 kursister pr. hold. Det har den fordel at jeg kan komme rundt og hjælpe alle, og at alle vil blive inddraget i undervisningen.

Det er vigtigt for mig, at alle føler sig velkomne og kan koncentere sig om at skabe gode resultater.  

Coco nails Academy fungere i hverdagene, som en negle klinik, hvor jeg arbejder fuldtid samt. har en elev på deltid. 

Så når man kommer til undervisning i klinikken, får man samtidig en smagprøve på hvad det vil sige at være i end negle klinik. 

IMG_9401.PNG

Hos mig er du i trygge hænder, jeg sørger for at møde dig på det niveau du er på, og løfte dig der fra.

Det er vigtigt for mig, at min undervisning er forståelig og lærerig. Så jeg forklarer tingene både på en måde så du kan forstå det, men samtidig får de rigtige betegnelser med. 

Det er langt fra alle der er et natur talent, og de fleste skal øve sig rigtigt meget for at opnå deres ønskede resultat. Hos mig er der plads til at fumle lidt med det, vi starter alle et sted, og jeg har set mange der har haft problemer i starten, men som nok skal lære det. 

 

Det bedste jeg ved er at kunne se dit fremskridt, og give dig de nødvendige redskaber, for at du kan blive så god som du ønsker. 

Jeg har erfaring med at undervise både helt nye i branchen og dem der allerede har erfaring. 

Brug for ekstra hjælp?
Privat undervisning
1E7A1443-9273-4D83-BB1D-9E83AFE9AF00.JPG
Vil du gerne vide mere om uddannelsen til negletekniker?
Light elegance basis

Vælg et Light elegance basis kursus, hvis du vil tage den komplette negletekniker uddannelse, med den nødvendige teori og praktik. Professionelle produkter fra Light elegance, gør dig til en bedre negletekniker. 

 

IMG_0342.heic
Educator Claire Huelle
Undervisning i høj kvalitet

Jeg har høj faglighed, og går meget op i at bruge profesionelle produkter som er gode at arbejde med, men hvor kemien også er i orden. 

Derfor arbejder jeg kun med Light elegance geler, som blandt andet er HEMA og monomer fri samt. 9 free. Dette er for at produkterne er sikre at arbejde med. 

Produkterne fra light elegance gør det muligt at skabe stærke og smukke negle, i alle former for kreative retninger. Der er et stort udvalg af farver og glitre, som du og dine kunder vil forelske jer i. 

bottom of page